Visum Turkije iDeal

Visum Turkije betalen met iDeal

Uw visum aanvragen en betalen met iDeal of Bancontact kan wel, maar niet als u het visum rechtstreeks aanvraagt bij de Turkse overheid. Er zijn verschillende tussenpartijen die iDeal als betaalmogelijkheid aanbieden, vaak betaalt u hier extra servicekosten voor. Bespaar transactiekosten, koersopslag en wisselkoersfluctuaties door in Euro's te betalen en niet in Dollars. Op deze pagina leest u hoe u in Euro's betaalt en de transactie per iDeal of Bancontact uitvoert.

Nederlanders en Belgen die op vakantie gaan naar Turkije of voor een zakenreis naar Turkije reizen zijn verplicht een visum Turkije aan te vragen. Dit visum is niet gratis. Het aanvragen van een visum Turkije kost €49,95. Dit bedrag is inclusief transactiekosten, koersopslag en vrij van wisselkoersfluctuaties als u rechtstreeks betaalt in Euro's. Via deze site kunt uw Visum voordelig aanvragen en betalen in Euro's, met gebruik van iDeal of Bancontact.

Waarom iDeal?

iDeal is het Nederlandse betaalsysteem dat door alle Nederlandse banken samen is ontwikkeld onder leiding van payment-organisatie Currence. Heeft u een bankrekening bij ASN Bank, Rabobank, Triodos Bank, SNS Bank, ABN AMRO, RegioBank, ING, Knab of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u heel eenvoudig en veilig betalen met iDeal. In tegenstelling tot betalen met een creditcard is een betaling bij iDeal direct na de bevestiging van uw bank definitief. Hierdoor kan de ontvangende partij direct leveren. In het geval van het aanvragen van een visum Turkije betekent dit dat bij betalingen per iDeal direct kan worden begonnen aan het verwerken van de aanvraag. Een visum betalen met iDeal zorgt er vaak voor dat het visum vrijwel direct wordt toegekend en afgegeven.

Wanneer u uw visum aanvraagt bij de Turkse overheid betaalt u in Dollars en niet in Euro's. U betaalt dan transactiekosten, koersopslag van uw creditcard en loopt het risico op wisselkoersfluctuaties. Indien u uw visum hier aanvraagt kunt u betalen in Euro's, met iDeal of Bancontact, zonder transactiekosten.

Voordelen van betalen per iDeal of Bancontact

Rechtstreeks betalen vanuit uw online bankomgeving met iDeal of Bancontact is de veiligste manier van betalen. Daarbij is zijn deze betaalmethoden razendsnel, waardoor uw visumaanvraag direct in behandeling kan worden genomen. Ook hoeft u vanwege de beveiligde inlogomgeving van uw bank geen vertrouwelijke betaalgegevens bij de Turkse overheid of een tussenpartij achter te laten, zoals uw creditcardnummer. Betalen per iDeal kan simpelweg met een paar muisklikken in een veilige omgeving. Als u de app van uw bank op uw telefoon heeft geïnstalleerd kunt u ook eenvoudig een visum Turkije aanvragen en betalen per iDeal op uw telefoon.

Op vakantie naar Turkije

Voordelen betalen met iDeal:

  • Eenvoudig, snel, veilig en vertrouwd
  • Prijs per visum Turkije: €49,95
  • Meerprijs spoedaanvraag: €17,50 per persoon
  • Transactiekosten: €0,00
  • Koersopslag: €0,00
  • Wisselkoersfluctuaties: €0,00